Bear Design

Bear Design

 

De tassen en accessoires van Bear Design worden met de hand gemaakt van goed en sterk leer uit India. De tassen zijn stijlvol en geschikt voor zowel zakelijk als casual gebruik. Bear Design kiest bewust voor mens en milieu. De makers krijgen een eerlijk salaris en er wordt al meer dan 25 jaar met dezelfde fabriek zakengedaan.

www.beardesign.nl

Brynxz

Brynxc

Brynxz producten zijn origineel, stoer en sober en vallen in de smaak bij een breed publiek. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek passen in elk interieur.

www.brynxz.nl/nl/

Fred de la Bronteniere

Fred de la Bronteniere

Fred de la Bronteniere staat niet langer bekend om zijn tassen en schoenen. Het luxueuze merk heeft zijn collectie uitgebreid met Hockers en daybeds. Ze zijn net als onze luxe banken en fauteuils gemaakt van het mooie soort Africa leder.

www.freddelabretoniere.com/nl/

HK Living

HK Living

HK Living is een stoer merk met een selectie van bijzondere en originele interieurdecoraties die de functionaliteit van nieuw hebben maar de sfeer van oud. Past perfect in een landelijk of juist modern interieur.

www.hkliving.nl

Op de Maalzolder

Op de Maalzolder

(Op) de Maalzolder is een lief en eenvoudig product. Ieder item van de collectie is in hun atelier ontworpen en uitgewerkt. Erg leuk voor de babykamer!

http://www.opdemaalzolder.nl/

Uashmama

Uashmama

Is een hip merk met wasbare papieren zakken. Afkomstig uit Italië en zijn stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Het resultaat is een stevig soort papier wat op leer lijkt.

www.uashmama.nl/nl/

Onze merken

De locatie van onze winkel